Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014

Μήνυμα Δ.Σ. Πολιτιστικού Συλλόγου Σιαννών η Βρασία, για το νέο έτος.

Το 2013 που φεύγει γεμάτο γκρίνια κι απαισιοδοξία, 
ας αποτελέσει απλά μια άσχημη ανάμνηση…


Ευχή μας το 2014 να μας φέρει...
Υγεία, Αγάπη, Αλληλεγγύη και Ειρήνη! 
Η Αισιοδοξία και η μεταξύ μας αλληλεγγύη ας γίνουν η πυξίδα μας από την πρώτη στιγμή της νέας χρονιάς. Ας μην χάσουμε το χαμόγελο από τα χείλη μας που ως λαό μας χαρακτηρίζει σε όλες τις γωνίες του πλανήτη και μέσα από την συνολική προσπάθεια να πάρουμε αυτό που μας αξίζει, την εκτίμηση και τον σεβασμό.
Με το κεφάλι ψηλά και με όρεξη δημιουργίας, γεμάτοι καινοτόμες ιδέες και οράματα, ας περιορίσουμε την κρίση στην οικονομία και ας φροντίσουμε να μην μεταμορφωθεί σε κρίση θεσμών, πολιτισμού και παιδείας.Όλα αυτά είναι δυνατά μόνο με την σύσφιξη των μεταξύ μας σχέσεων, την αλληλοβοήθεια και την διατήρηση των πατρογονικών ηθών και εθίμων του τόπου μας… Οι προσπάθειες του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου θα προσανατολιστούν προς αυτήν την κατεύθυνση, η συμμετοχή όλων μας όμως είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΑΤΗ, ιδίως αυτήν την δύσκολη περίοδο.
Στο τέλος μίας ακόμα δύσκολης χρονιάς, οι σκέψεις, η πίστη και η ελπίδα του Δ.Σ. του συλλόγου μας είναι η νέα χρονιά να φέρει μαζί της μια καλύτερη πορεία για την πατρίδα μας, προοπτική για την νεολαία, ασφαλείς και αξιοπρεπής διαβίωση για όλους.

''Καλή χρονιά να έχουμε, πάντοτε την υγειά μας
κι ότι ποθούμε στη ζωή, να'ρθεί στην αγκαλιά μας.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου