Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

Μήνυμα Συλλόγου για το νέο έτος.

Αγαπητοί μας φίλοι,
ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σιαννών η Βρασία σας εύχεται καλή χρονιά, πολλή υγεία για το 2012 και για όσα χρόνια ακολουθήσουν.
Πιστοί στους σκοπούς του συλλόγου και στα ανθρώπινα ιδεώδη, συνεχίζουμε σε δύσκολους καιρούς την προσπάθεια να επενδύσουμε στις καρδιές σας για να εισπράξουμε τα ανάλογα κέρδη, τα κέρδη της ψυχής, τα αφορολόγητα κέρδη. Ένα έργο εξαιρετικά δύσκολο γιατί όλα δείχνουν να πηγαίνουν αντίθετα από αυτό που μας χαρακτηρίζει, την συλλογική συνείδηση. Σε αυτούς τους περίεργους καιρούς που απεγνωσμένα παλεύουμε να εδραιώσουμε την προσωπική μας ταυτότητα, εμείς κάνουμε έκκληση...ας συσπειρωθούμε, μαζί είμαστε πιο δυνατοί, ας μαζευτούμε κοντά στους συλλόγους, στην ενορία, στην οικογένεια, στις εθελοντικές δράσεις, στους πολλούς. Ας κρατήσουμε ζωντανή την παράδοση, τις αξίες, τα έθιμα, τα ήθη και την πολιτιστική μας ταυτότητα. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε την εξέλιξη, μπορούμε όμως να σταματήσουμε την φθορά και την αποξένωση. Τέτοιες μέρες θυμόμαστε τους δικούς μας ανθρώπους, το πατρικό μας χωριό, συγγενείς και φίλους, τέτοιες ημέρες τα χωριά μας γεμίζουν φωνές, γεμίζουν ζωή, γίνονται κυψέλες χαράς. Ο σύλλογος εύχεται να γνωρίσει τα νέα μέλη, τις καινούριες οικογένειες...τα παιδιά μας, τους φίλους τους. Να μπορούμε να έχουμε επικοινωνία μαζί τους, να ενημερώνονται για τις εκδηλώσεις του συλλόγου και για τις δράσεις του χωριού, να προτείνουν νέες δράσεις, να μαθαίνουμε για τις σπουδές τους, να χαιρόμαστε για τις διακρίσεις τους, να συμμετέχουμε στις χαρές τους, να γίνουμε μια μεγάλη παρέα, μια ωραία οικογένεια. Για αυτό το λόγο, μπορείτε να συστηθείτε...ξανά, ή να συστήσετε νέα μέλη στην παρέα-οικογένεια, είτε προσωπικά είτε ηλεκτρονικά μέσα από το ιστολόγιο, το email, το προφίλ ή το γκρουπ στο Facebook.

Ιστολόγιο: http://siannavillage.blogspot.com/

email: vrasia_sianna@hotmail.com

Προφίλ στο Facebook: Πολ.Σύλλογος Σιαννών Βρασία


Ομάδα στο Facebook με τίτλο '' Όλοι οι Σιαννίτες μια παρέα''
http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=62998475237&v=wall

Μπορείτε να ενημερωθείτε, να επικοινωνήσετε, να γνωρίσετε καινούρια μέλη, να βρείτε μακρινούς συγγενείς, να δείτε φωτογραφίες από το σήμερα και το χθες του χωριού που θα σας συγκινήσουν, να αναγνωρίσετε δικά σας πρόσωπα, στιγμές και γεγονότα που κάτι θα προσθέσουν στις αναμνήσεις σας και κάπως θα χρωματίσουν τα όνειρα σας. Έτσι θα βγούμε όλοι δυνατότεροι, πιο δεμένοι, καλύτεροι άνθρωποι και πιο κοντά στο ΕΜΕΙΣ, αφήνοντας πίσω το ΕΓΩ. Εμείς οι μεγαλύτεροι έχουμε υποχρέωση απέναντι στην νέα γενιά να τους χαρίσουμε ευκαιρίες για πιο θετική στάση στα κοινά της ζωής και να τους παραδώσουμε την ιστορία του τόπου μας όπως την παραλάβαμε από τους προγόνους μας. Λάθη σίγουρα γίνονται άμα προσπαθείς να δημιουργήσεις, όμως πρέπει να να βρίσκουμε την δύναμη να τα αντιμετωπίζουμε και να προσπαθούμε να μην χάνουμε τους στόχους όλοι μαζί...
το τονίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι, σύλλογος δεν είναι το συμβούλιο ή 10 μέλη, δεν είναι ο Πρόεδρος ή ο Ταμίας, είμαστε όλοι μαζί...εγγεγραμμένοι και μη. Κάποιοι είναι πάντα οι προσωρινοί διαχειριστές, ικανοί ή λιγότερο ικανοί, αποδεκτοί ή λιγότερο αποδεκτοί και όλοι πάντα με ημερομηνία λήξης, την Γενική Συνέλευση και την ψηφοφορία. Ο Σύλλογος όμως, οι ιδέες και οι σκοποί που εξυπηρετεί, είναι ανεξάρτητοι από το χρόνο και τα λάθη των διαχειριστών Είναι πέρα από πρόσωπα και καταστάσεις, είναι ιδέα και το ΕΜΕΙΣ που κληρονομήσαμε από το χθες Όλες οι γνώμες και οι απόψεις είναι δεκτές εάν σκοπό έχουν το καλύτερο για όλους, έστω για τους πολλούς και όχι για το ατομικό συμφέρον. Και να ξέρετε...οι 5 και οι 10 απόψεις είναι πιο μακρυά από ότι οι 30 ή οι 50 από το ΤΕΛΕΙΟ.

Με πολλή εκτίμηση και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον χρόνο σας,
χίλιες ευχές για ένα πιο συλλογικό καινούριο χρόνο,
ας συλλογιστούμε συλλογικά,
ΥΓΕΙΑ-ΤΥΧΗ-ΕΥΤΥΧΙΑ-ΑΓΑΠΗ-ΕΛΠΙΔΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΤΟ 2012

Το Διοικητικό Συμβούλιο

1 σχόλιο:

  1. ολλα αυτα ειναι πολι ωραια συγχαριτηρεια για την προσπθεια.οσο μπορο θα ειμαι κοντα.θα ειθελα οσοι συγκενοισ κοντινοι η μακρινοι και συνχωριανοι με διαβασουν να μου κανουν αιτημα φιλειασ στο F/B...ΕΥΧΑΡΗΣΤΟ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή